Leuk is de afwisseling in mijn job Yves, Magazijnier

Tien jaar geleden ben ik bij Campbell’s begonnen als productiemedewerker en na een jaar ben ik naar het exportmagazijn verhuisd. Daar ben ik nog steeds verantwoordelijk voor de goederen die verzonden worden naar het buitenland.

De bedienden van export bellen de bestellingen door. Elke dag zet ik producten klaar voor Frankrijk en enkele keren per week voor Nederland, Duitsland, Zwitserland en Australië. Per dag zit ik twee tot drie uur op de vorklift om paletten te verplaatsen.

Leuk is de afwisseling in mijn job. Ik heb bovendien veel contact met chauffeurs die hier bestellingen komen oppikken. Die komen uit België, Italië en Spanje tot het Oostblok. Ook mijn uren zijn een voordeel: ik begin om half zeven en ik stop om drie uur in de namiddag. Om vijf na drie ben ik thuis, dat geeft mij nog voldoende tijd om andere dingen te doen.

Ik moet zien dat mijn werk gedaan is en vooral goed gedaan is, maar er staat niemand op mijn vingers te kijken. In het magazijn zijn we één groep vrienden en dat werkt heel aangenaam.